art. NR: 200100

Vedrökt pancetta

Idealiskt för tapas eller som ersättning för bacon eller guanciale i maträtter för att höja dem till nästa nivå.

Ingredienser

Sidfläsk, salt, socker, dextros, kryddor, antioxidant: natriumaskorbat, konserveringsmedel: natriumnitrit och kaliumnitrat. För att tillverka 100 g färdig produkt har 154 g färskt fläskkött använts.

Näringsvärde per 100g

Energi
1535 kJ / 369 kcal
Fett
27 g
- mättat fett
12 g
Kolhydrater
0.9 g
- varav sockerarter
0.5 g
Protein
30 g
Salt
4.9 g
Fiber
0.0 g

Kolli- & produktinformation

Storlek
200g
Förvaring oöppnad förpackning
22°C
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning
8°C
Antal per förpackning
12
Allergen
Nej

Scanna streckkoden för att se om vi finns centralt eller klicka här för att komma till Stockfiller!

SKU: 3858884935904
3858884935904

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss och vårt sortiment? Kontakta oss via formuläret nedan.

Tack för ditt mail!


Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kontakta oss

Utvalda recept

Oavsett om du vill prova ett nytt recept, få inspiration till din nästa charkbricka inför fredagsmyset eller fest, så har vi något för dig.

Frasiga och gyllene fattiga riddare med pancetta
20 min
Recept av:
Boncena

Frasiga och gyllene fattiga riddare med pancetta

Fattiga riddare är en enkel och snabblagad frukostklassiker. Här i ett lite lyxigare utförande, perfekt för dig som vill unna dig en god och lättlagad helgbrunch.

Pizzadeg - grundrecept
45 min
Recept av:
Jonathan Svedberg (@gastronomybyjonathan)

Pizzadeg - grundrecept

Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!

Smördegspizza med Coppa
45 min
Recept av:
Jonathan Svedberg (@gastronomybyjonathan)

Smördegspizza med Coppa

En krispig smördegspizza toppad med coppa, lagrad ost, soltorkade tomater, röd lök och chilihonung, garnerad med pinjenötter, körsbärstomater och basilika.

Sparris och pancetta sallad
30 min
Recept av:
Jonathan Svedberg (@gastronomybyjonathan)

Sparris och pancetta sallad

En fräsch sparrissallad med krispig pancetta, rostade pinjenötter och en syrlig vinägrett på olivolja och vitvinsvinäger – en perfekt somrig rätt!

Bianco tryffelpizza med prosciutto och grön sparris
ca 30 min
Recept av:
Jennie Benjaminsson

Bianco tryffelpizza med prosciutto och grön sparris

En pizza utan tomat men med prosciutto och sparris som lyxas till med lite tryffel. Otroligt god!

Movienight tapasbricka
15 min
Recept av:
Boncena

Movienight tapasbricka

En blandning av det bästa, chark, ost, frukter och kex, för att avnjutas under en mysig filmkväll.

Medelhavs sandwich med fikonmarmelad
ca 5 min
Recept av:
Jennie Benjaminsson

Medelhavs sandwich med fikonmarmelad

Som en semester i brödform. Den här baguetten har en söt twist med fikonmarmelad som gör den oemotståndlig.

Grillad sparris med tryffelolja, ägg och smörkräm
ca 30 min
Recept av:
Made By Mary

Grillad sparris med tryffelolja, ägg och smörkräm

Grillad sparris som får en extra kick med tryffelolja. Ägg och smörkräm gör det krämigt och gott.

Utvalda delikatesser

Vi har delikatesser och charkuterier för alla olika smaker. Vilken är din favorit?

Svart tryffelolja

Svart tryffelolja

Olivolja fylld med smak av tryffel, passar perfekt till maträtter såsom soppor, pasta och bruschetta.

Kroatisk lufttorkad salami (Skivad)

Kroatisk lufttorkad salami (Skivad)

Traditionell salami som i århundraden har varit älskad för sin rika men även milda smak. Detta recept har formats till perfektion genom generationer.

Kroatisk mixplatta (Skivad)

Kroatisk mixplatta (Skivad)

Noga utvalda delikatesser från Kroatien: Lomo (Dalmatinska Pecenica), Coppa (Budola) och dalmatisk lufttorkad skinka. Rika på smak med en fin sälta.

Kroatisk pancetta (Skivad)

Kroatisk pancetta (Skivad)

En ursprungsskyddad delikatess med lång tradition, producerad i Dalmatien, en region berömd för sin fantastiska kustlinje.

Kroatisk lufttorkad salami (Skivad)

Kroatisk lufttorkad salami (Skivad)

Traditionell salami som i århundraden har varit älskad för sin rika men även milda smak. Detta recept har formats till perfektion genom generationer.

Kroatisk prosciutto (Skivad)

Kroatisk prosciutto (Skivad)

Denna prosciutto tillverkas enligt traditionella metoder med hjälp av de kända Bora-vindarna från Dalmatien, en region vid den kroatiska kusten. Den har en nötig smak med en fin och frisk sälta.

Kroatisk mixplatta (Skivad)

Kroatisk mixplatta (Skivad)

Noga utvalda delikatesser från Kroatien: Lomo (Dalmatinska Pecenica), Coppa (Budola) och dalmatisk lufttorkad skinka. Rika på smak med en fin sälta.

Kroatisk budola (Skivad)

Kroatisk budola (Skivad)

En smakrik delikatess som kompletterar din övriga tapas. Producerad längst den Dalmatiska kusten i Kroatien. Örtig och fin sälta.