Chevre chaud med prosciutto och tryffelhonung
Person som laddat upp receptet
ca 20 min

Chevre chaud med prosciutto och tryffelhonung

En lyxigare, tryffeldoftande variant av den ljuvliga, franska klassikern. Den här gratinerade ostsalladen är lagom lätt och gör sig perfekt som huvudrätt innan en maffig dessert.

Chevre chaud med prosciutto och tryffelhonung
ca 20 min

Chevre chaud med prosciutto och tryffelhonung

En lyxigare, tryffeldoftande variant av den ljuvliga, franska klassikern. Den här gratinerade ostsalladen är lagom lätt och gör sig perfekt som huvudrätt innan en maffig dessert.

Ingredienser

ca 20 min
2
portioner
ingredienser

Ingredienser

4 mindre skivor
surdegsbröd
150 g
chevreost
150 g
blandad sallad
12 små
röda tomater
1 bit
gurka, skalad och urkärnad
2 tsk
tryffelhonung, att ringla över
8 skivor
Boncena Kroatisk Prosciutto

Senapsvinegrette

1 tsk
dijonsenap
1 tsk
rödvinsvinäger
1 msk
rapsolja
Smaka av med
flingsalt och svartpeppar
0,5 tsk
tryffelhonung

No items found.

Instruktioner

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ingredienser

ca 20 min
2
portioner
ingredienser

Ingredienser

4 mindre skivor
surdegsbröd
150 g
chevreost
150 g
blandad sallad
12 små
röda tomater
1 bit
gurka, skalad och urkärnad
2 tsk
tryffelhonung, att ringla över
8 skivor
Boncena Kroatisk Prosciutto

Senapsvinegrette

1 tsk
dijonsenap
1 tsk
rödvinsvinäger
1 msk
rapsolja
Smaka av med
flingsalt och svartpeppar
0,5 tsk
tryffelhonung

No items found.

Instruktioner

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fler goda recept

Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.

Hjort à la istria med gratinerad potatis och tryffel
8h + 60 min
Recept av:
Jennie Benjaminsson

Hjort à la istria med gratinerad potatis och tryffel

En hjorträtt som smakar fest med sin rödvinsås och tryffel i potatisgratängen.

Smördegspizza med Coppa
45 min
Recept av:
Jonathan Svedberg (@gastronomybyjonathan)

Smördegspizza med Coppa

En krispig smördegspizza toppad med coppa, lagrad ost, soltorkade tomater, röd lök och chilihonung, garnerad med pinjenötter, körsbärstomater och basilika.

Toast med löjrom, smetana och hyvlad svart tryffel
ca 5 min
Recept av:
Jennie Benjaminsson

Toast med löjrom, smetana och hyvlad svart tryffel

En toast som tar det enkla till nya höjder med löjrom och tryffel. Riktigt lyxigt!

Medelhavs sandwich med fikonmarmelad
ca 5 min
Recept av:
Jennie Benjaminsson

Medelhavs sandwich med fikonmarmelad

Som en semester i brödform. Den här baguetten har en söt twist med fikonmarmelad som gör den oemotståndlig.

Bruschetta med Lomo Pecenica
10 min
Recept av:
Boncena

Bruschetta med Lomo Pecenica

Nygräddat bröd toppade med en blandning av tomater, basilika och Lomo Pecenica, som ger en fräsch och rökig förrätt.

Prosciutto & melonsallad
15 min
Recept av:
Boncena

Prosciutto & melonsallad

En fräsch och balanserad sallad med söt melon och salt prosciutto, som kombinerar texturer och smaker för en perfekt förrätt.

De luxe canapéer med tryffeltouch
ca 15 min
Recept av:
Boncena

De luxe canapéer med tryffeltouch

Små härliga munsbitar som är perfekta för fest. Varje tugga är en smakfest.

Movienight tapasbricka
15 min
Recept av:
Boncena

Movienight tapasbricka

En blandning av det bästa, chark, ost, frukter och kex, för att avnjutas under en mysig filmkväll.

Kroatisk prosciutto (Skivad)

Kroatisk prosciutto (Skivad)

Denna prosciutto tillverkas enligt traditionella metoder med hjälp av de kända Bora-vindarna från Dalmatien, en region vid den kroatiska kusten. Den har en nötig smak med en fin och frisk sälta.

Honung med vit tryffel

Honung med vit tryffel

En söt och ljuvlig smak av tryffel och honung, gjord på akaciahonung och vit tryffel. Passar perfekt att ringla över ost.

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss och vårt sortiment? Kontakta oss via formuläret nedan.

Tack för ditt mail!


Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kontakta oss