
Chevre chaud med prosciutto och tryffelhonung
En lyxigare, tryffeldoftande variant av den ljuvliga, franska klassikern. Den här gratinerade ostsalladen är lagom lätt och gör sig perfekt som huvudrätt innan en maffig dessert.
En lyxigare, tryffeldoftande variant av den ljuvliga, franska klassikern. Den här gratinerade ostsalladen är lagom lätt och gör sig perfekt som huvudrätt innan en maffig dessert.
En lyxigare, tryffeldoftande variant av den ljuvliga, franska klassikern. Den här gratinerade ostsalladen är lagom lätt och gör sig perfekt som huvudrätt innan en maffig dessert.
Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.
En enkel men imponerande tapasbricka för att imponera när du får gäster eller är på knytkalas.
Grillad sparris som får en extra kick med tryffelolja. Ägg och smörkräm gör det krämigt och gott.
Enklare blir det inte! En snabb, enkel och tillfredsställande klassiker.
En svensk twist på carbonara med krämig sås av grädde, ägg och pecorino, toppad med smakrik kroatisk pancetta och parmesan.
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)