Medelhavs sandwich med fikonmarmelad
Person som laddat upp receptet
ca 5 min

Medelhavs sandwich med fikonmarmelad

Som en semester i brödform. Den här baguetten har en söt twist med fikonmarmelad som gör den oemotståndlig.

Medelhavs sandwich med fikonmarmelad
ca 5 min

Medelhavs sandwich med fikonmarmelad

Som en semester i brödform. Den här baguetten har en söt twist med fikonmarmelad som gör den oemotståndlig.

Ingredienser

ca 5 min
4
portioner
ingredienser

Ingredienser

1
surdegsbaguette
1 msk
olivolja
1 dl
Sinjorina Smokva fikonmarmelad
4 dl
rucola
1 skivat
päron
8 skivor
Panona Dalmatisk Prosciutto
1 nypa
flingsalt och nymald svartpeppar
150 g
skivad valfri hårdost

No items found.

No items found.

Instruktioner

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boncenas delikatesser i receptet

Ingredienser

ca 5 min
4
portioner
ingredienser

Ingredienser

1
surdegsbaguette
1 msk
olivolja
1 dl
Sinjorina Smokva fikonmarmelad
4 dl
rucola
1 skivat
päron
8 skivor
Panona Dalmatisk Prosciutto
1 nypa
flingsalt och nymald svartpeppar
150 g
skivad valfri hårdost

No items found.

No items found.

Instruktioner

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boncenas delikatesser i receptet

Fler goda recept

Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.

Pizzadeg - grundrecept
45 min
Recept av:
Jonathan Svedberg (@gastronomybyjonathan)

Pizzadeg - grundrecept

Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!

Gratinerad camembert med hallon och honung med tryffel
ca 15 min
Recept av:
Made By Mary

Gratinerad camembert med hallon och honung med tryffel

Camembert i ugn med en söt twist av tryffelhonung. Pistagenötter och hallon toppar det hela!

Prosciutto- och pestomacka
20 min
Recept av:
Boncena

Prosciutto- och pestomacka

Kroatisk prosciutto, mozzarella, pesto, tomat och basilika. Så stavar vi till en riktigt bra macka.

Boeuf Bourguignon på högrev och pancetta
över 60 min
Recept av:
Sophie Björkman (@sophiiebjorkman)

Boeuf Bourguignon på högrev och pancetta

En mustig Boeuf Bourguignon med pancetta, champinjoner och steklök i en smakrik rödvinssås, serverad med krämigt potatismos och färsk timjan.

Medelhavs apetit
15 min
Recept av:
Boncena

Medelhavs apetit

En samling av fräscha smaker, som kombinerar prosciutto med sötman av tomater och exotiska frukter för en balanserad och tillfredsställande måltid.

Klassisk råbiff med krämig tryffelkräm
ca 20 min
Recept av:
Jennie Benjaminsson

Klassisk råbiff med krämig tryffelkräm

Råbiff med en krämig tryffelsås som tar rätten till nästa nivå. En smakupplevelse!

Klassisk tapasbricka
10 min
Recept av:
Boncena

Klassisk tapasbricka

Är du ute efter något enkelt, men vill lyxa till det, så är denna klassikern ett givet val. Enkelt och snabbt!

Bianco tryffelpizza med prosciutto och grön sparris
ca 30 min
Recept av:
Jennie Benjaminsson

Bianco tryffelpizza med prosciutto och grön sparris

En pizza utan tomat men med prosciutto och sparris som lyxas till med lite tryffel. Otroligt god!

Kroatisk prosciutto (Skivad)

Kroatisk prosciutto (Skivad)

Denna prosciutto tillverkas enligt traditionella metoder med hjälp av de kända Bora-vindarna från Dalmatien, en region vid den kroatiska kusten. Den har en nötig smak med en fin och frisk sälta.

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss och vårt sortiment? Kontakta oss via formuläret nedan.

Tack för ditt mail!


Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kontakta oss