Medelhavs sandwich med fikonmarmelad
Person som laddat upp receptet
ca 5 min

Medelhavs sandwich med fikonmarmelad

Som en semester i brödform. Den här baguetten har en söt twist med fikonmarmelad som gör den oemotståndlig.

Medelhavs sandwich med fikonmarmelad
ca 5 min

Medelhavs sandwich med fikonmarmelad

Som en semester i brödform. Den här baguetten har en söt twist med fikonmarmelad som gör den oemotståndlig.

Ingredienser

ca 5 min
4
portioner
ingredienser

Ingredienser

1
surdegsbaguette
1 msk
olivolja
1 dl
Sinjorina Smokva fikonmarmelad
4 dl
rucola
1 skivat
päron
8 skivor
Panona Dalmatisk Prosciutto
1 nypa
flingsalt och nymald svartpeppar
150 g
skivad valfri hårdost

No items found.

No items found.

Instruktioner

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boncenas delikatesser i receptet

Ingredienser

ca 5 min
4
portioner
ingredienser

Ingredienser

1
surdegsbaguette
1 msk
olivolja
1 dl
Sinjorina Smokva fikonmarmelad
4 dl
rucola
1 skivat
päron
8 skivor
Panona Dalmatisk Prosciutto
1 nypa
flingsalt och nymald svartpeppar
150 g
skivad valfri hårdost

No items found.

No items found.

Instruktioner

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boncenas delikatesser i receptet

Fler goda recept

Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.

Tradition tapasbricka
5 min
Recept av:
Boncena

Tradition tapasbricka

En klassisk samling av tapasdelikatesser, inklusive ostar, frukter/nötter och lufttorkade delikatesser, för en tidlös och smakfull måltid.

Hjort à la istria med gratinerad potatis och tryffel
8h + 60 min
Recept av:
Jennie Benjaminsson

Hjort à la istria med gratinerad potatis och tryffel

En hjorträtt som smakar fest med sin rödvinsås och tryffel i potatisgratängen.

Dadlar lindade i bacon med vit tryffel och getost
ca 30 min
Recept av:
Jennie Benjaminsson

Dadlar lindade i bacon med vit tryffel och getost

En söt och salt kombo som får en extra lyft med vit tryffel. Enkelt och supergott.

Toast med löjrom, smetana och hyvlad svart tryffel
ca 5 min
Recept av:
Jennie Benjaminsson

Toast med löjrom, smetana och hyvlad svart tryffel

En toast som tar det enkla till nya höjder med löjrom och tryffel. Riktigt lyxigt!

Prosciutto & pesto sandwich
10 min
Recept av:
Boncena

Prosciutto & pesto sandwich

En medelhavs smörgås med tunna skivor prosciutto och ett generöst lager pesto som skapar en smakrik macka.

Bruschetta med Lomo Pecenica
10 min
Recept av:
Boncena

Bruschetta med Lomo Pecenica

Nygräddat bröd toppade med en blandning av tomater, basilika och Lomo Pecenica, som ger en fräsch och rökig förrätt.

Glaserade revben med tryffelhonung och rosmarin
1h 10 min
Recept av:
Boncena

Glaserade revben med tryffelhonung och rosmarin

Revben som får en sötma från honung och en lyxig touch av vit tryffel. Kan inte bli bättre!

Fräsch sallad toppad med pancetta
15 min
Recept av:
Boncena

Fräsch sallad toppad med pancetta

En enkel men smakrik sallad med krispiga pancettabitar som blandas med grönsaker och en lätt vinägrett för en uppfriskande och tillfredsställande måltid.

Kroatisk prosciutto (Skivad)

Kroatisk prosciutto (Skivad)

Denna prosciutto tillverkas enligt traditionella metoder med hjälp av de kända Bora-vindarna från Dalmatien, en region vid den kroatiska kusten. Den har en nötig smak med en fin och frisk sälta.

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss och vårt sortiment? Kontakta oss via formuläret nedan.

Tack för ditt mail!


Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kontakta oss