Karriär

Boncena erbjuder ett jobb där man gemensamt som team använder bolaget som fordon för att nå sina drömmar. Vi gör det lilla extra för att få det lilla extra, vilket även märks i vår service mot våra kunder.

Intern mentorskap

För din professionella resa.

På Boncena tror vi starkt på värdet av mentorskap. Genom vårt interna mentorskapsprogram erbjuder vi personlig vägledning och stöd för att främja varje medarbetares utveckling. Våra erfarna mentorer arbetar aktivt för att hjälpa dig att växa inom företaget, förstå branschens komplexitet och utveckla de färdigheter som behövs för att lyckas.

Extern mentorskap

Inspiration från de bästa.

Boncena är stolta över att samarbeta med externa mentorer som Patrick Bet-David, en framstående entreprenör med en av världens största YouTube-kanaler för entreprenörer och intraprenörer. Med hans breda erfarenhet och insikter från att ha lett ett företag med över 20,000 anställda, ger han värdefulla perspektiv och redskap till vårt team.

Personlig utveckling och coaching

Från bra till bäst.

Vi på Boncena anammar mottot "What got you here won't get you there". Vår dedikation till kontinuerlig utveckling innebär att vi ständigt strävar efter att förbättra och utveckla vår personal genom målinriktad coaching. Våra ledare är engagerade i din framgång och arbetar för att du ska nå nya höjder i din karriär.

Starkt team

Mer än bara kollegor - vi är en familj.

På Boncena gör vi alltid det lilla extra, inte bara för våra kunder utan också för varandra. Vi värderar starkt vår teamanda och ser vårt företag som en stor familj. Att arbeta här innebär att vara en del av en gemenskap där alla bidrar till varandras och företagets framgång.

Karriärmöjligheter

Expandera dina horisonter.

Som ett ungt och växande företag erbjuder Boncena omfattande karriärmöjligheter för de som har en långsiktig vision. Vi uppmuntrar till professionell tillväxt och erbjuder många vägar för avancemang inom organisationen.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Kontakta oss via formuläret nedan.

Tack för ditt mail!


Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)

Oops! Something went wrong while submitting the form.