Medelhavs apetit
Person som laddat upp receptet
15 min
Recept av:
Boncena

Medelhavs apetit

En samling av fräscha smaker, som kombinerar prosciutto med sötman av tomater och exotiska frukter för en balanserad och tillfredsställande måltid.

Medelhavs apetit
15 min
Recept av:
Boncena

Medelhavs apetit

En samling av fräscha smaker, som kombinerar prosciutto med sötman av tomater och exotiska frukter för en balanserad och tillfredsställande måltid.

Ingredienser

15 min
1
portioner
ingredienser

Ingredienser

1
tomat
1/3
rödlök
1/3
mango eller papaya
70g
kroatisk prosciutto
1msk
olivolja
-
salt & peppar
1 knippa
basilika

No items found.

No items found.

Instruktioner

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boncenas delikatesser i receptet

Ingredienser

15 min
1
portioner
ingredienser

Ingredienser

1
tomat
1/3
rödlök
1/3
mango eller papaya
70g
kroatisk prosciutto
1msk
olivolja
-
salt & peppar
1 knippa
basilika

No items found.

No items found.

Instruktioner

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boncenas delikatesser i receptet

Fler goda recept

Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.

Hummus board toppad med pancetta, feta och tomater
15 min
Recept av:
Boncena

Hummus board toppad med pancetta, feta och tomater

En krämig hummusbricka, toppad med knaprig pancetta, fetaostbitar och saftiga tomater för en härlig smakbalans.

Krans à la Boncena
5 min
Recept av:
Boncena

Krans à la Boncena

En krans från medelhavet, från oliver till lufttorkat kött och tomater, som skapar en visuellt tilltalande och smakfull anrättning.

Pizzadeg - grundrecept
45 min
Recept av:
Jonathan Svedberg (@gastronomybyjonathan)

Pizzadeg - grundrecept

Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!

Istriska fuzi med tryffel och krispig pancetta
ca 35 min
Recept av:
Boncena

Istriska fuzi med tryffel och krispig pancetta

En pasta med tryffel och krispig pancetta som gör varje middag speciell. Så smakrik!

Pizzadeg - grundrecept
45 min
Recept av:
Jonathan Svedberg (@gastronomybyjonathan)

Pizzadeg - grundrecept

Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!

Fräsch sallad toppad med pancetta
15 min
Recept av:
Boncena

Fräsch sallad toppad med pancetta

En enkel men smakrik sallad med krispiga pancettabitar som blandas med grönsaker och en lätt vinägrett för en uppfriskande och tillfredsställande måltid.

Hjort à la istria med gratinerad potatis och tryffel
8h + 60 min
Recept av:
Jennie Benjaminsson

Hjort à la istria med gratinerad potatis och tryffel

En hjorträtt som smakar fest med sin rödvinsås och tryffel i potatisgratängen.

Dadlar lindade i bacon med vit tryffel och getost
ca 30 min
Recept av:
Jennie Benjaminsson

Dadlar lindade i bacon med vit tryffel och getost

En söt och salt kombo som får en extra lyft med vit tryffel. Enkelt och supergott.

Kroatisk prosciutto (Skivad)

Kroatisk prosciutto (Skivad)

Denna prosciutto tillverkas enligt traditionella metoder med hjälp av de kända Bora-vindarna från Dalmatien, en region vid den kroatiska kusten. Den har en nötig smak med en fin och frisk sälta.

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss och vårt sortiment? Kontakta oss via formuläret nedan.

Tack för ditt mail!


Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kontakta oss