art. NR: 200342

Honung med vit tryffel

En söt och ljuvlig smak av tryffel och honung, gjord på akaciahonung och vit tryffel. Passar perfekt att ringla över ost.

Ingredienser

Akaciahonung 99,4%, Torkad vit tryffel (Tuber Magnatum Pico) 0,4% - 2% färsk tryffel, arom.

Näringsvärde per 100g

Energi
1409 kJ / 332 kcal
Fett
0.1 g
- mättat fett
0.1 g
Kolhydrater
81.6 g
- varav sockerarter
80 g
Protein
1.1 g
Salt
0.1 g
Fiber
0.0 g

Kolli- & produktinformation

Storlek
120G
Förvaring oöppnad förpackning
22°C
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning
8°C
Antal per förpackning
6
Allergen
Nej

Scanna streckkoden för att se om vi finns centralt eller klicka här för att komma till Stockfiller!

SKU: 3859892291822
3859892291822

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss och vårt sortiment? Kontakta oss via formuläret nedan.

Tack för ditt mail!


Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kontakta oss

Utvalda recept

Oavsett om du vill prova ett nytt recept, få inspiration till din nästa charkbricka inför fredagsmyset eller fest, så har vi något för dig.

Frasiga och gyllene fattiga riddare med pancetta
20 min
Recept av:
Boncena

Frasiga och gyllene fattiga riddare med pancetta

Fattiga riddare är en enkel och snabblagad frukostklassiker. Här i ett lite lyxigare utförande, perfekt för dig som vill unna dig en god och lättlagad helgbrunch.

Pizzadeg - grundrecept
45 min
Recept av:
Jonathan Svedberg (@gastronomybyjonathan)

Pizzadeg - grundrecept

Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!

Smördegspizza med Coppa
45 min
Recept av:
Jonathan Svedberg (@gastronomybyjonathan)

Smördegspizza med Coppa

En krispig smördegspizza toppad med coppa, lagrad ost, soltorkade tomater, röd lök och chilihonung, garnerad med pinjenötter, körsbärstomater och basilika.

Sparris och pancetta sallad
30 min
Recept av:
Jonathan Svedberg (@gastronomybyjonathan)

Sparris och pancetta sallad

En fräsch sparrissallad med krispig pancetta, rostade pinjenötter och en syrlig vinägrett på olivolja och vitvinsvinäger – en perfekt somrig rätt!

Grillad sparris med tryffelolja, ägg och smörkräm
ca 30 min
Recept av:
Made By Mary

Grillad sparris med tryffelolja, ägg och smörkräm

Grillad sparris som får en extra kick med tryffelolja. Ägg och smörkräm gör det krämigt och gott.

Coppa Budola och melonsallad
3 min
Recept av:
Boncena

Coppa Budola och melonsallad

En fräsch kombination av söt melon och salt Coppa Budola, balanserad med en lätt vinägrett, som skapar en läcker och svalkande sallad.

Bruschetta med Lomo Pecenica
10 min
Recept av:
Boncena

Bruschetta med Lomo Pecenica

Nygräddat bröd toppade med en blandning av tomater, basilika och Lomo Pecenica, som ger en fräsch och rökig förrätt.

Bianco tryffelpizza med prosciutto och grön sparris
ca 30 min
Recept av:
Jennie Benjaminsson

Bianco tryffelpizza med prosciutto och grön sparris

En pizza utan tomat men med prosciutto och sparris som lyxas till med lite tryffel. Otroligt god!

Utvalda delikatesser

Vi har delikatesser och charkuterier för alla olika smaker. Vilken är din favorit?

Svart tryffelolja

Svart tryffelolja

Olivolja fylld med smak av tryffel, passar perfekt till maträtter såsom soppor, pasta och bruschetta.

Kroatisk lufttorkad salami (Skivad)

Kroatisk lufttorkad salami (Skivad)

Traditionell salami som i århundraden har varit älskad för sin rika men även milda smak. Detta recept har formats till perfektion genom generationer.

Vedrökt pancetta

Vedrökt pancetta

Idealiskt för tapas eller som ersättning för bacon eller guanciale i maträtter för att höja dem till nästa nivå.

Kroatisk mixplatta (Skivad)

Kroatisk mixplatta (Skivad)

Noga utvalda delikatesser från Kroatien: Lomo (Dalmatinska Pecenica), Coppa (Budola) och dalmatisk lufttorkad skinka. Rika på smak med en fin sälta.

Vit tryffelolja

Vit tryffelolja

Olivolja fylld med smak av tryffel. Passar perfekt till maträtter såsom soppor, pasta och bruschetta.

Kroatisk prosciutto (Skivad)

Kroatisk prosciutto (Skivad)

Denna prosciutto tillverkas enligt traditionella metoder med hjälp av de kända Bora-vindarna från Dalmatien, en region vid den kroatiska kusten. Den har en nötig smak med en fin och frisk sälta.

Kroatisk budola (Skivad)

Kroatisk budola (Skivad)

En smakrik delikatess som kompletterar din övriga tapas. Producerad längst den Dalmatiska kusten i Kroatien. Örtig och fin sälta.

Vedrökt pancetta

Vedrökt pancetta

Idealiskt för tapas eller som ersättning för bacon eller guanciale i maträtter för att höja dem till nästa nivå.