art. NR: 200342

Honung med vit tryffel

En söt och ljuvlig smak av tryffel och honung, gjord på akaciahonung och vit tryffel. Passar perfekt att ringla över ost.

Ingredienser

Akaciahonung 99,4%, Torkad vit tryffel (Tuber Magnatum Pico) 0,4% - 2% färsk tryffel, arom.

Näringsvärde per 100g

Energi
1409 kJ / 332 kcal
Fett
0.1 g
- mättat fett
0.1 g
Kolhydrater
81.6 g
- varav sockerarter
80 g
Protein
1.1 g
Salt
0.1 g
Fiber
0.0 g

Kolli- & produktinformation

Storlek
120G
Förvaring oöppnad förpackning
22°C
Förvaring och hållbarhet öppnad förpackning
8°C
Antal per förpackning
6
Allergen
Nej

Scanna streckkoden för att se om vi finns centralt eller klicka här för att komma till Stockfiller!

SKU: 3859892291822
3859892291822

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss och vårt sortiment? Kontakta oss via formuläret nedan.

Tack för ditt mail!


Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kontakta oss

Utvalda recept

Oavsett om du vill prova ett nytt recept, få inspiration till din nästa charkbricka inför fredagsmyset eller fest, så har vi något för dig.

Prosciutto- och pestomacka
20 min
Recept av:
Boncena

Prosciutto- och pestomacka

Kroatisk prosciutto, mozzarella, pesto, tomat och basilika. Så stavar vi till en riktigt bra macka.

Somrig medelhavsbricka
30 min
Recept av:
Boncena

Somrig medelhavsbricka

Charkbrickan är alltid en vinnare, oavsett om du vill unna dig något gott till vardags, eller vill ha något att bjuda på till festen. Här i ett somrigt utförande med många goda smaker. Lika god som vacker att titta på.

Lyxig macka med prosciutto och pistage
20 min
Recept av:
Boncena

Lyxig macka med prosciutto och pistage

En macka för den kräsne gourmanden med kroatisk prosciutto och pistagenötter. Perfekt för en sommarpicknick eller som lyxigt mellanmål.

Carpaccio med fikon, prosciutto, parmesan, valnötter och balsamico
15 min
Recept av:
Boncena

Carpaccio med fikon, prosciutto, parmesan, valnötter och balsamico

En smakrik och iögonfallande förrätt som frestar smaklökarna – perfekt som en appetizer eller som plockmat på festen.

Spaghetti carbonara med pecorino och parmigiano reggiano
ca 30 min
Recept av:
Sophie Björkman (@sophiiebjorkman)

Spaghetti carbonara med pecorino och parmigiano reggiano

Klassisk Spaghetti carbonara med kroatisk vedrökt pacetta.

Gnocchi med tryffel och Karljohansvamp
ca 20 min
Recept av:
Boncena

Gnocchi med tryffel och Karljohansvamp

Hemgjorda gnocchi med tryffel och svamp som smälter i munnen. En dröm!

Knytis tapasbricka
15 min
Recept av:
Boncena

Knytis tapasbricka

En enkel men imponerande tapasbricka för att imponera när du får gäster eller är på knytkalas.

Mixplatta tapasbricka
5 min
Recept av:
Boncena

Mixplatta tapasbricka

Enklare blir det inte! En snabb, enkel och tillfredsställande klassiker.

Utvalda delikatesser

Vi har delikatesser och charkuterier för alla olika smaker. Vilken är din favorit?

Svart tryffelolja

Svart tryffelolja

Olivolja fylld med smak av tryffel, passar perfekt till maträtter såsom soppor, pasta och bruschetta.

Kroatisk lufttorkad salami (Skivad)

Kroatisk lufttorkad salami (Skivad)

Traditionell salami som i århundraden har varit älskad för sin rika men även milda smak. Detta recept har formats till perfektion genom generationer.

Vedrökt pancetta

Vedrökt pancetta

Idealiskt för tapas eller som ersättning för bacon eller guanciale i maträtter för att höja dem till nästa nivå.

Kroatisk mixplatta (Skivad)

Kroatisk mixplatta (Skivad)

Noga utvalda delikatesser från Kroatien: Lomo (Dalmatinska Pecenica), Coppa (Budola) och dalmatisk lufttorkad skinka. Rika på smak med en fin sälta.

Vedrökt pancetta

Vedrökt pancetta

Idealiskt för tapas eller som ersättning för bacon eller guanciale i maträtter för att höja dem till nästa nivå.

Kroatisk prosciutto (Skivad)

Kroatisk prosciutto (Skivad)

Denna prosciutto tillverkas enligt traditionella metoder med hjälp av de kända Bora-vindarna från Dalmatien, en region vid den kroatiska kusten. Den har en nötig smak med en fin och frisk sälta.

Kroatisk mixplatta (Skivad)

Kroatisk mixplatta (Skivad)

Noga utvalda delikatesser från Kroatien: Lomo (Dalmatinska Pecenica), Coppa (Budola) och dalmatisk lufttorkad skinka. Rika på smak med en fin sälta.

Kroatisk lufttorkad salami (Skivad)

Kroatisk lufttorkad salami (Skivad)

Traditionell salami som i århundraden har varit älskad för sin rika men även milda smak. Detta recept har formats till perfektion genom generationer.