
Kroatisk lufttorkad salami (Skivad)
Traditionell salami som i århundraden har varit älskad för sin rika men även milda smak. Detta recept har formats till perfektion genom generationer.
Ingredienser
Fläskkött, salt, kaliumklorid, dextros, kryddor och kryddextrakt, rödbetaextrakt, arom, antioxidant E301 och rosmarinextrakt, konserveringsmedel E250 och E251. Det går åt 162 g färskt fläskkött för att tillverka 100 g färdig produkt.
Näringsvärde per 100g
Kolli- & produktinformation
Scanna streckkoden för att se om vi finns centralt eller klicka här för att komma till Stockfiller!

Tack för ditt mail!
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)
.webp)
Utvalda recept
Oavsett om du vill prova ett nytt recept, få inspiration till din nästa charkbricka inför fredagsmyset eller fest, så har vi något för dig.


Chevre chaud med prosciutto och tryffelhonung
En lyxigare, tryffeldoftande variant av den ljuvliga, franska klassikern. Den här gratinerade ostsalladen är lagom lätt och gör sig perfekt som huvudrätt innan en maffig dessert.

Tradition tapasbricka
En klassisk samling av tapasdelikatesser, inklusive ostar, frukter/nötter och lufttorkade delikatesser, för en tidlös och smakfull måltid.

Fräsch sallad toppad med pancetta
En enkel men smakrik sallad med krispiga pancettabitar som blandas med grönsaker och en lätt vinägrett för en uppfriskande och tillfredsställande måltid.

Carbonara med pancetta
En krämig pastarätt med ägg, parmesan och knaprig pancetta som skapar en fyllig och tillfredsställande måltid.
Utvalda delikatesser
Vi har delikatesser och charkuterier för alla olika smaker. Vilken är din favorit?


Vit tryffelsalt
Havssalt med vit tryffel, perfekt för kötträtter eller andra maträtter där du vill tillföra en smak av tryffel och sälta.

Vit tryffelchips
Chips med smak av vit tryffel – det blir inte godare än så! Friterade för hand till perfektion och är otroligt krispiga.

Tryffelpopcorn
Popcorn med smak av Istrisk tryffel är idealiska för att berika smaken oavsett tillfälle.

Vedrökt pancetta
Idealiskt för tapas eller som ersättning för bacon eller guanciale i maträtter för att höja dem till nästa nivå.







