
Vit tryffelchips
Chips med smak av vit tryffel – det blir inte godare än så! Friterade för hand till perfektion och är otroligt krispiga.
Ingredienser
Potatis, solrosolja, maltodextrin, salt, vasslepulver, mjölkpulver, smakförstärkare: E621 och E635, socker, lökpulver, torkad grädde, arom. Innehåller spår av jordnötter, soja, vete (gluten).
Näringsvärde per 100g
Kolli- & produktinformation
Scanna streckkoden för att se om vi finns centralt eller klicka här för att komma till Stockfiller!

Tack för ditt mail!
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)
.webp)
Utvalda recept
Oavsett om du vill prova ett nytt recept, få inspiration till din nästa charkbricka inför fredagsmyset eller fest, så har vi något för dig.


Ciabatta med pikant kulen salami och tomatspread
En pepprig smörgås med kulen salami och en smakrik tomatspread, som skapar en smakrik och fyllig macka.

Hummus board toppad med pancetta, feta och tomater
En krämig hummusbricka, toppad med knaprig pancetta, fetaostbitar och saftiga tomater för en härlig smakbalans.

Bjudning tapasbricka
En kreativ blandning av olika delikatesser som inkluderar både charkuterier och ostar samt frukter, perfekt för att imponera på gästerna.

Bianco tryffelpizza med prosciutto och grön sparris
En pizza utan tomat men med prosciutto och sparris som lyxas till med lite tryffel. Otroligt god!
Utvalda delikatesser
Vi har delikatesser och charkuterier för alla olika smaker. Vilken är din favorit?


Hel svart tryffel
Konserverad hel svart tryffel, perfekt för att dekorera kött- eller pastarätter. Bör kombineras med tryffelolja för bästa smak.

Kroatisk lufttorkad salami (Skivad)
Traditionell salami som i århundraden har varit älskad för sin rika men även milda smak. Detta recept har formats till perfektion genom generationer.

Kroatisk pikant salami (Skivad)
En traditionell kroatisk delikatess som är ett självklart inslag vid speciella tillfällen. Receptet är en välbevarad hemlighet som har förts vidare genom generationerna.

Vedrökt pancetta
Idealiskt för tapas eller som ersättning för bacon eller guanciale i maträtter för att höja dem till nästa nivå.