
Vit tryffelchips
Chips med smak av vit tryffel – det blir inte godare än så! Friterade för hand till perfektion och är otroligt krispiga.
Ingredienser
Potatis, solrosolja, maltodextrin, salt, vasslepulver, mjölkpulver, smakförstärkare: E621 och E635, socker, lökpulver, torkad grädde, arom. Innehåller spår av jordnötter, soja, vete (gluten).
Näringsvärde per 100g
Kolli- & produktinformation
Scanna streckkoden för att se om vi finns centralt eller klicka här för att komma till Stockfiller!

Tack för ditt mail!
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)
.webp)
Utvalda recept
Oavsett om du vill prova ett nytt recept, få inspiration till din nästa charkbricka inför fredagsmyset eller fest, så har vi något för dig.


Carpaccio med fikon, prosciutto, parmesan, valnötter och balsamico
En smakrik och iögonfallande förrätt som frestar smaklökarna – perfekt som en appetizer eller som plockmat på festen.

Smördegspizza med Coppa
En krispig smördegspizza toppad med coppa, lagrad ost, soltorkade tomater, röd lök och chilihonung, garnerad med pinjenötter, körsbärstomater och basilika.

Klassisk tapasbricka
Är du ute efter något enkelt, men vill lyxa till det, så är denna klassikern ett givet val. Enkelt och snabbt!

Prosciutto och buratta sallad
Krämig burrata och delikat prosciutto, ackompanjerade av saftiga tomater, melon och en touch av bladpersilja, som skapar en rik och fyllig sallad.
Utvalda delikatesser
Vi har delikatesser och charkuterier för alla olika smaker. Vilken är din favorit?


Svart tryffelolja
Olivolja fylld med smak av tryffel, passar perfekt till maträtter såsom soppor, pasta och bruschetta.

Kroatisk mixplatta (Skivad)
Noga utvalda delikatesser från Kroatien: Lomo (Dalmatinska Pecenica), Coppa (Budola) och dalmatisk lufttorkad skinka. Rika på smak med en fin sälta.

Hel svart tryffel
Konserverad hel svart tryffel, perfekt för att dekorera kött- eller pastarätter. Bör kombineras med tryffelolja för bästa smak.

Tryffelpopcorn
Popcorn med smak av Istrisk tryffel är idealiska för att berika smaken oavsett tillfälle.





