
Kroatisk pikant salami (Skivad)
En traditionell kroatisk delikatess som är ett självklart inslag vid speciella tillfällen. Receptet är en välbevarad hemlighet som har förts vidare genom generationerna.
Ingredienser
Fläskkött, salt, dextros, kryddor (stark paprika), kryddextrakt, färgämnen (paprikaextrakt), chili, konserveringsmedel (E250), startkulturer. Det går åt 158 g färskt fläskkött för att tillverka 100 g färdig produkt.
Näringsvärde per 100g
Kolli- & produktinformation
Scanna streckkoden för att se om vi finns centralt eller klicka här för att komma till Stockfiller!

Tack för ditt mail!
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)
.webp)
Utvalda recept
Oavsett om du vill prova ett nytt recept, få inspiration till din nästa charkbricka inför fredagsmyset eller fest, så har vi något för dig.


Vuxengodis tapasbricka
En sofistikerad samling av tapasdelikatesser, från ostar till oliver, frukt och lufttorkat kött, som bjuder på ett brett spektrum av smaker.

Knytis tapasbricka
En enkel men imponerande tapasbricka för att imponera när du får gäster eller är på knytkalas.

Prosciutto och ruccola sallad
En klassisk medelhavs sallad med smakrika skivor av prosciutto som smälter ihop med pepprig ruccola och en lätt vinägrett.

Nötig sallad toppad med pancetta
En krispig sallad med knaprig pancetta som huvudinslag, kombinerad med fräscha grönsaker och en smakrik vinägrett.
Utvalda delikatesser
Vi har delikatesser och charkuterier för alla olika smaker. Vilken är din favorit?


Vit tryffelolja
Olivolja fylld med smak av tryffel. Passar perfekt till maträtter såsom soppor, pasta och bruschetta.

Kroatisk prosciutto (Skivad)
Denna prosciutto tillverkas enligt traditionella metoder med hjälp av de kända Bora-vindarna från Dalmatien, en region vid den kroatiska kusten. Den har en nötig smak med en fin och frisk sälta.

Kroatisk mixplatta (Skivad)
Noga utvalda delikatesser från Kroatien: Lomo (Dalmatinska Pecenica), Coppa (Budola) och dalmatisk lufttorkad skinka. Rika på smak med en fin sälta.

Kroatisk pecenica (Skivad)
En ursprungsskyddad delikatess från Dalmatien, en region känd för sina omfattande kustremsor. Produkten har en fin och rökig smak med en behaglig sälta.