
Kroatisk pikant salami (Skivad)
En traditionell kroatisk delikatess som är ett självklart inslag vid speciella tillfällen. Receptet är en välbevarad hemlighet som har förts vidare genom generationerna.
Ingredienser
Fläskkött, salt, dextros, kryddor (stark paprika), kryddextrakt, färgämnen (paprikaextrakt), chili, konserveringsmedel (E250), startkulturer. Det går åt 158 g färskt fläskkött för att tillverka 100 g färdig produkt.
Näringsvärde per 100g
Kolli- & produktinformation
Scanna streckkoden för att se om vi finns centralt eller klicka här för att komma till Stockfiller!

Tack för ditt mail!
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)
.webp)
Utvalda recept
Oavsett om du vill prova ett nytt recept, få inspiration till din nästa charkbricka inför fredagsmyset eller fest, så har vi något för dig.


Bianco tryffelpizza med prosciutto och grön sparris
En pizza utan tomat men med prosciutto och sparris som lyxas till med lite tryffel. Otroligt god!

Tomatsoppa toppad med pancetta
En mustig tomatsoppa med en kryddig underton, toppad med knaprig pancetta som tillför en djup och tillfredsställande smak.

Dadlar lindade i bacon med vit tryffel och getost
En söt och salt kombo som får en extra lyft med vit tryffel. Enkelt och supergott.

Movienight tapasbricka
En blandning av det bästa, chark, ost, frukter och kex, för att avnjutas under en mysig filmkväll.
Utvalda delikatesser
Vi har delikatesser och charkuterier för alla olika smaker. Vilken är din favorit?


Kroatisk lufttorkad salami (Skivad)
Traditionell salami som i århundraden har varit älskad för sin rika men även milda smak. Detta recept har formats till perfektion genom generationer.

Tryffelpopcorn
Popcorn med smak av Istrisk tryffel är idealiska för att berika smaken oavsett tillfälle.

Vit tryffelolja
Olivolja fylld med smak av tryffel. Passar perfekt till maträtter såsom soppor, pasta och bruschetta.

Päronmarmelad med svart tryffel
En fantastisk produkt med svart tryffel som passar som tillbehör till ett bred utbud av ostar och tapas. Stark smak av tryffel.







