
Kroatisk budola (Skivad)
En smakrik delikatess som kompletterar din övriga tapas. Producerad längst den Dalmatiska kusten i Kroatien. Örtig och fin sälta.
Ingredienser
Fläskkarré, salt, kryddor, dextros, konserveringsmedel (E250, E252), kryddextrakt. Det går åt 167 g färskt fläskkarré för att tillverka 100 g färdig produkt
Näringsvärde per 100g
Kolli- & produktinformation
Scanna streckkoden för att se om vi finns centralt eller klicka här för att komma till Stockfiller!

Tack för ditt mail!
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)
.webp)
Utvalda recept
Oavsett om du vill prova ett nytt recept, få inspiration till din nästa charkbricka inför fredagsmyset eller fest, så har vi något för dig.


Sparris lindade med pancetta
Krispig pancetta lindad runt sparris, som steks till perfektion för en härlig kombination av smaker och texturer.

Fräsch sallad toppad med pancetta
En enkel men smakrik sallad med krispiga pancettabitar som blandas med grönsaker och en lätt vinägrett för en uppfriskande och tillfredsställande måltid.

Smördegspizza med Coppa
En krispig smördegspizza toppad med coppa, lagrad ost, soltorkade tomater, röd lök och chilihonung, garnerad med pinjenötter, körsbärstomater och basilika.

Hjort à la istria med gratinerad potatis och tryffel
En hjorträtt som smakar fest med sin rödvinsås och tryffel i potatisgratängen.
Utvalda delikatesser
Vi har delikatesser och charkuterier för alla olika smaker. Vilken är din favorit?


Päronmarmelad med svart tryffel
En fantastisk produkt med svart tryffel som passar som tillbehör till ett bred utbud av ostar och tapas. Stark smak av tryffel.

Honung med vit tryffel
En söt och ljuvlig smak av tryffel och honung, gjord på akaciahonung och vit tryffel. Passar perfekt att ringla över ost.

Vit tryffelsalt
Havssalt med vit tryffel, perfekt för kötträtter eller andra maträtter där du vill tillföra en smak av tryffel och sälta.

Kroatisk lufttorkad salami (Skivad)
Traditionell salami som i århundraden har varit älskad för sin rika men även milda smak. Detta recept har formats till perfektion genom generationer.







