
Päronmarmelad med svart tryffel
En fantastisk produkt med svart tryffel som passar som tillbehör till ett bred utbud av ostar och tapas. Stark smak av tryffel.
Ingredienser
Päron 55%, socker, svart tryffel (Tuber aestivum) 8%, pektinpulver, ingerfära, surhetsreglerare: citroncyra, arom, piment.
Näringsvärde per 100g
Kolli- & produktinformation
Scanna streckkoden för att se om vi finns centralt eller klicka här för att komma till Stockfiller!

Tack för ditt mail!
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)
.webp)
Utvalda recept
Oavsett om du vill prova ett nytt recept, få inspiration till din nästa charkbricka inför fredagsmyset eller fest, så har vi något för dig.


Smashed burger med cheddarost och pancetta
En saftig smashed burger med smält cheddarost och knaprig pancetta, serverad med en kryddig lökblandning som kokats med honung, chilipulver och Worcestershire sås för extra smak.

De luxe canapéer med tryffeltouch
Små härliga munsbitar som är perfekta för fest. Varje tugga är en smakfest.

Picknick tapasbricka
En varierad och färgglad samling av medelhavsinspirerade delikatesser, från oliver till lufttorkat kött och ostar, som gör picknicken till en sann fest.

Medelhavs sandwich med fikonmarmelad
Som en semester i brödform. Den här baguetten har en söt twist med fikonmarmelad som gör den oemotståndlig.
Utvalda delikatesser
Vi har delikatesser och charkuterier för alla olika smaker. Vilken är din favorit?


Kroatisk pikant salami (Skivad)
En traditionell kroatisk delikatess som är ett självklart inslag vid speciella tillfällen. Receptet är en välbevarad hemlighet som har förts vidare genom generationerna.

Kroatisk pancetta (Skivad)
En ursprungsskyddad delikatess med lång tradition, producerad i Dalmatien, en region berömd för sin fantastiska kustlinje.

Kroatisk lufttorkad salami (Skivad)
Traditionell salami som i århundraden har varit älskad för sin rika men även milda smak. Detta recept har formats till perfektion genom generationer.

Kroatisk prosciutto (Skivad)
Denna prosciutto tillverkas enligt traditionella metoder med hjälp av de kända Bora-vindarna från Dalmatien, en region vid den kroatiska kusten. Den har en nötig smak med en fin och frisk sälta.