Hjort à la istria med gratinerad potatis och tryffel
Person som laddat upp receptet
8h + 60 min

Hjort à la istria med gratinerad potatis och tryffel

En hjorträtt som smakar fest med sin rödvinsås och tryffel i potatisgratängen.

Hjort à la istria med gratinerad potatis och tryffel
8h + 60 min

Hjort à la istria med gratinerad potatis och tryffel

En hjorträtt som smakar fest med sin rödvinsås och tryffel i potatisgratängen.

Ingredienser

8h + 60 min
8 bufféportioner
portioner
ingredienser

Ingredienser

1 1/2 kg
hjortgrytbitar, eller av annat viltkött
1 msk
salt
1/2 tsk
nymald svartpeppar
3 msk
olivolja
7 1/2 dl
rödvin
4 dl
vatten
2 msk
koncentrerad kalvfond
1 msk
tomatpuré
1 tsk
strösocker
1/2
kruka timjan
50 g
smör

Tryffelpotatisgratäng

1/2 kruka
färsk timjan, bladen
4 dl
matlagningsgrädde
2 1/2 dl
mjölk (3%)
1 1/2 msk
koncentrerad kalvfond
3 msk
tryffelkräm med Karl-Johansvamp
1 msk
tryffelsalt
1 tsk
grovmald svartpeppar
2 msk
smör, till formen

No items found.

Instruktioner

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boncenas delikatesser i receptet

Ingredienser

8h + 60 min
8 bufféportioner
portioner
ingredienser

Ingredienser

1 1/2 kg
hjortgrytbitar, eller av annat viltkött
1 msk
salt
1/2 tsk
nymald svartpeppar
3 msk
olivolja
7 1/2 dl
rödvin
4 dl
vatten
2 msk
koncentrerad kalvfond
1 msk
tomatpuré
1 tsk
strösocker
1/2
kruka timjan
50 g
smör

Tryffelpotatisgratäng

1/2 kruka
färsk timjan, bladen
4 dl
matlagningsgrädde
2 1/2 dl
mjölk (3%)
1 1/2 msk
koncentrerad kalvfond
3 msk
tryffelkräm med Karl-Johansvamp
1 msk
tryffelsalt
1 tsk
grovmald svartpeppar
2 msk
smör, till formen

No items found.

Instruktioner

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Boncenas delikatesser i receptet

Fler goda recept

Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.

Mixplatta tapasbricka
5 min
Recept av:
Boncena

Mixplatta tapasbricka

Enklare blir det inte! En snabb, enkel och tillfredsställande klassiker.

Glaserade revben med tryffelhonung och rosmarin
1h 10 min
Recept av:
Boncena

Glaserade revben med tryffelhonung och rosmarin

Revben som får en sötma från honung och en lyxig touch av vit tryffel. Kan inte bli bättre!

Krans à la Boncena
5 min
Recept av:
Boncena

Krans à la Boncena

En krans från medelhavet, från oliver till lufttorkat kött och tomater, som skapar en visuellt tilltalande och smakfull anrättning.

Prosciutto och ruccola sallad
10 min
Recept av:
Boncena

Prosciutto och ruccola sallad

En klassisk medelhavs sallad med smakrika skivor av prosciutto som smälter ihop med pepprig ruccola och en lätt vinägrett.

Prosciutto och ruccola sallad
10 min
Recept av:
Boncena

Prosciutto och ruccola sallad

En klassisk medelhavs sallad med smakrika skivor av prosciutto som smälter ihop med pepprig ruccola och en lätt vinägrett.

Glaserade revben med tryffelhonung och rosmarin
1h 10 min
Recept av:
Boncena

Glaserade revben med tryffelhonung och rosmarin

Revben som får en sötma från honung och en lyxig touch av vit tryffel. Kan inte bli bättre!

Pancetta & pestomacka
10 min
Recept av:
Boncena

Pancetta & pestomacka

En smakrik smörgås med krispig pancetta och ett generöst lager pesto, som kombinerar syrlig och salt smak.

Dadlar lindade i bacon med vit tryffel och getost
ca 30 min
Recept av:
Jennie Benjaminsson

Dadlar lindade i bacon med vit tryffel och getost

En söt och salt kombo som får en extra lyft med vit tryffel. Enkelt och supergott.

Vit tryffelsalt

Vit tryffelsalt

Havssalt med vit tryffel, perfekt för kötträtter eller andra maträtter där du vill tillföra en smak av tryffel och sälta.

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss och vårt sortiment? Kontakta oss via formuläret nedan.

Tack för ditt mail!


Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kontakta oss