
Pizzadeg - grundrecept
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.
En enkel men smakrik sallad med krispiga pancettabitar som blandas med grönsaker och en lätt vinägrett för en uppfriskande och tillfredsställande måltid.
En chokladmousse som blir extra speciell med tryffelhonung. För alla chokladälskare!
En samling små favoriter, från oliver till lufttorkat kött, som erbjuder en snabb och smakfull aptitretare.
En mustig Boeuf Bourguignon med pancetta, champinjoner och steklök i en smakrik rödvinssås, serverad med krämigt potatismos och färsk timjan.
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)