
Pizzadeg - grundrecept
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!


Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!

Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.


En svensk twist på carbonara med krämig sås av grädde, ägg och pecorino, toppad med smakrik kroatisk pancetta och parmesan.

En sofistikerad samling av tapasdelikatesser, från ostar till oliver, frukt och lufttorkat kött, som bjuder på ett brett spektrum av smaker.

En saftig smashed burger med smält cheddarost och knaprig pancetta, serverad med en kryddig lökblandning som kokats med honung, chilipulver och Worcestershire sås för extra smak.

En toast som tar det enkla till nya höjder med löjrom och tryffel. Riktigt lyxigt!
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)
.webp)