
Pizzadeg - grundrecept
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.
En snabb och enkel samling som blir tapas, inklusive ost, snacks, salami, frukt och oliver, för att bjuda på en omedelbar, men tillfredsställande måltid.
En samling av fräscha smaker, som kombinerar prosciutto med sötman av tomater och exotiska frukter för en balanserad och tillfredsställande måltid.
En chokladmousse som blir extra speciell med tryffelhonung. För alla chokladälskare!
En smakrik smörgås med krispig pancetta och ett generöst lager pesto, som kombinerar syrlig och salt smak.
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)