
Pizzadeg - grundrecept
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!


Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!

Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.


En medelhavs smörgås med tunna skivor prosciutto och ett generöst lager pesto som skapar en smakrik macka.

En mustig Boeuf Bourguignon med pancetta, champinjoner och steklök i en smakrik rödvinssås, serverad med krämigt potatismos och färsk timjan.

En krämig hummusbricka, toppad med knaprig pancetta, fetaostbitar och saftiga tomater för en härlig smakbalans.

En enkel men smakrik sallad med krispiga pancettabitar som blandas med grönsaker och en lätt vinägrett för en uppfriskande och tillfredsställande måltid.
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)
.webp)