
Pizzadeg - grundrecept
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!


Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!

Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.


Revben som får en sötma från honung och en lyxig touch av vit tryffel. Kan inte bli bättre!

En enkel men imponerande tapasbricka för att imponera när du får gäster eller är på knytkalas.

Kroatisk prosciutto, mozzarella, pesto, tomat och basilika. Så stavar vi till en riktigt bra macka.

En kreativ blandning av olika delikatesser som inkluderar både charkuterier och ostar samt frukter, perfekt för att imponera på gästerna.
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)
.webp)