
Pizzadeg - grundrecept
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!


Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!

Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.


En rökig och krämig potatissoppa med en kick av jalapeño, toppad med knaprig pancetta för extra djup och smak.

En smakrik smörgås med krispig pancetta och ett generöst lager pesto, som kombinerar syrlig och salt smak.

Revben som får en sötma från honung och en lyxig touch av vit tryffel. Kan inte bli bättre!

En lyxig blandning av delikatesser, inklusive chark och frukter, som passar för eleganta tillfällen.
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)
.webp)