
Pizzadeg - grundrecept
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.
En pizza utan tomat men med prosciutto och sparris som lyxas till med lite tryffel. Otroligt god!
En generös samling av godingar, från lufttorkat kött till frukter och ostar, för en tillfredsställande måltid med släkten.
En sofistikerad blandning av härligheter som inkluderar lufttorkat kött, ostar och frukter, perfekt för en smakfull måltid.
En medelhavs smörgås med tunna skivor prosciutto och ett generöst lager pesto som skapar en smakrik macka.
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)