
Pizzadeg - grundrecept
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!


Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!

Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.


Klassisk Spaghetti carbonara med kroatisk vedrökt pacetta.

En klassisk medelhavs sallad med smakrika skivor av prosciutto som smälter ihop med pepprig ruccola och en lätt vinägrett.

En krans från medelhavet, från oliver till lufttorkat kött och tomater, som skapar en visuellt tilltalande och smakfull anrättning.

En klassisk samling av tapasdelikatesser, inklusive ostar, frukter/nötter och lufttorkade delikatesser, för en tidlös och smakfull måltid.
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)
.webp)