
Pizzadeg - grundrecept
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!


Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!

Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.


En macka för den kräsne gourmanden med kroatisk prosciutto och pistagenötter. Perfekt för en sommarpicknick eller som lyxigt mellanmål.

Hemgjorda gnocchi med tryffel och svamp som smälter i munnen. En dröm!

En mustig Boeuf Bourguignon med pancetta, champinjoner och steklök i en smakrik rödvinssås, serverad med krämigt potatismos och färsk timjan.

En fräsch kombination av söt melon och salt Coppa Budola, balanserad med en lätt vinägrett, som skapar en läcker och svalkande sallad.
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)
.webp)