
Pizzadeg - grundrecept
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.
Kroatisk prosciutto, mozzarella, pesto, tomat och basilika. Så stavar vi till en riktigt bra macka.
En medelhavs smörgås med tunna skivor prosciutto och ett generöst lager pesto som skapar en smakrik macka.
En lyxig blandning av delikatesser, inklusive chark och frukter, som passar för eleganta tillfällen.
En mustig tomatsoppa med en kryddig underton, toppad med knaprig pancetta som tillför en djup och tillfredsställande smak.
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)