Klassisk tapasbricka
Person som laddat upp receptet
10 min
Recept av:
Boncena

Klassisk tapasbricka

Är du ute efter något enkelt, men vill lyxa till det, så är denna klassikern ett givet val. Enkelt och snabbt!

Klassisk tapasbricka
10 min
Recept av:
Boncena

Klassisk tapasbricka

Är du ute efter något enkelt, men vill lyxa till det, så är denna klassikern ett givet val. Enkelt och snabbt!

Ingredienser

10 min
2-4
portioner
ingredienser

Ingredienser

100g
Kroatisk prosciutto
80g
Kroatisk coppa budola
80g
Kroatisk lomo pecenica
1
fikon, skurna i kvartar
1 nypa
rosmarin

No items found.

No items found.

Instruktioner

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ingredienser

10 min
2-4
portioner
ingredienser

Ingredienser

100g
Kroatisk prosciutto
80g
Kroatisk coppa budola
80g
Kroatisk lomo pecenica
1
fikon, skurna i kvartar
1 nypa
rosmarin

No items found.

No items found.

Instruktioner

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Fler goda recept

Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.

Nötig sallad toppad med pancetta
15 min
Recept av:
Boncena

Nötig sallad toppad med pancetta

En krispig sallad med knaprig pancetta som huvudinslag, kombinerad med fräscha grönsaker och en smakrik vinägrett.

Glaserade revben med tryffelhonung och rosmarin
1h 10 min
Recept av:
Boncena

Glaserade revben med tryffelhonung och rosmarin

Revben som får en sötma från honung och en lyxig touch av vit tryffel. Kan inte bli bättre!

Pizzadeg - grundrecept
45 min
Recept av:
Jonathan Svedberg (@gastronomybyjonathan)

Pizzadeg - grundrecept

Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!

Medelhavs sandwich med fikonmarmelad
ca 5 min
Recept av:
Jennie Benjaminsson

Medelhavs sandwich med fikonmarmelad

Som en semester i brödform. Den här baguetten har en söt twist med fikonmarmelad som gör den oemotståndlig.

Mogen tapasbricka
10 min
Recept av:
Boncena

Mogen tapasbricka

En sofistikerad blandning av härligheter  som inkluderar lufttorkat kött, ostar och frukter, perfekt för en smakfull måltid.

Bruschetta med Lomo Pecenica
10 min
Recept av:
Boncena

Bruschetta med Lomo Pecenica

Nygräddat bröd toppade med en blandning av tomater, basilika och Lomo Pecenica, som ger en fräsch och rökig förrätt.

Dadlar lindade i bacon med vit tryffel och getost
ca 30 min
Recept av:
Jennie Benjaminsson

Dadlar lindade i bacon med vit tryffel och getost

En söt och salt kombo som får en extra lyft med vit tryffel. Enkelt och supergott.

Gnocchi med tryffel och Karljohansvamp
ca 20 min
Recept av:
Boncena

Gnocchi med tryffel och Karljohansvamp

Hemgjorda gnocchi med tryffel och svamp som smälter i munnen. En dröm!

Kroatisk prosciutto (Skivad)

Kroatisk prosciutto (Skivad)

Denna prosciutto tillverkas enligt traditionella metoder med hjälp av de kända Bora-vindarna från Dalmatien, en region vid den kroatiska kusten. Den har en nötig smak med en fin och frisk sälta.

Kroatisk budola (Skivad)

Kroatisk budola (Skivad)

En smakrik delikatess som kompletterar din övriga tapas. Producerad längst den Dalmatiska kusten i Kroatien. Örtig och fin sälta.

Kroatisk pecenica (Skivad)

Kroatisk pecenica (Skivad)

En ursprungsskyddad delikatess från Dalmatien, en region känd för sina omfattande kustremsor. Produkten har en fin och rökig smak med en behaglig sälta.

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss och vårt sortiment? Kontakta oss via formuläret nedan.

Tack för ditt mail!


Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kontakta oss