
Gnocchi med tryffel och Karljohansvamp
Hemgjorda gnocchi med tryffel och svamp som smälter i munnen. En dröm!
Hemgjorda gnocchi med tryffel och svamp som smälter i munnen. En dröm!
Hemgjorda gnocchi med tryffel och svamp som smälter i munnen. En dröm!
Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.
En pizza utan tomat men med prosciutto och sparris som lyxas till med lite tryffel. Otroligt god!
Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!
En krispig smördegspizza toppad med coppa, lagrad ost, soltorkade tomater, röd lök och chilihonung, garnerad med pinjenötter, körsbärstomater och basilika.
En krans från medelhavet, från oliver till lufttorkat kött och tomater, som skapar en visuellt tilltalande och smakfull anrättning.
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)