
Smördegspizza med Coppa
En krispig smördegspizza toppad med coppa, lagrad ost, soltorkade tomater, röd lök och chilihonung, garnerad med pinjenötter, körsbärstomater och basilika.


En krispig smördegspizza toppad med coppa, lagrad ost, soltorkade tomater, röd lök och chilihonung, garnerad med pinjenötter, körsbärstomater och basilika.

En krispig smördegspizza toppad med coppa, lagrad ost, soltorkade tomater, röd lök och chilihonung, garnerad med pinjenötter, körsbärstomater och basilika.
Oavsett om du vill prova något av våra vardagsrecept. vill ha inspiration till charkbrickan eller ska duka upp till fest så har vi något för dig.


Camembert i ugn med en söt twist av tryffelhonung. Pistagenötter och hallon toppar det hela!

Grillad sparris som får en extra kick med tryffelolja. Ägg och smörkräm gör det krämigt och gott.

Perfekt pizzadeg med Tipo 00-mjöl, långjäst i rumstemperatur och sedan kalljäst i kylskåpet för en luftig och krispig botten, redo att gräddas!

En blandning av det bästa, chark, ost, frukter och kex, för att avnjutas under en mysig filmkväll.
Vi på Boncena kontaktar dig snarast :)
.webp)